Блог

Блог

30-04-2018

Втори ресторант Бодега отвори врати - Капитал.бг

Историята на испански ресторант Бодега стартира през слънчевия май на 2009 г. в центъра на Варна с желание да представи на всички ценители най-доброто от испанската кухня, съобразена с принципите на здравословното хранене и българския вкус.
Bodega в превод от испански означава изба. В своето меню Бодега предлага на своите гости тапас, малки порции испански храни, стартери, десерти, месни, рибни и вегетариански ястия от испанската кухня, плата с испански студени мезета и сирена, паеля и богат избор на испанско вино.
През 2010 г. Бодега открива втори ресторант и първи в София - в Студентски град, където живота кипи винаги. Три поредни години испанският ресторант получава номинации за Ресторант на годината през 2010 г., 2011 г. и 2012 година.
Испански ресторанти Бодега организират вкусни таметачни вечери, изпълнени празнични и дегустационни менюта, саласа парти с танци на живо и се специализиран в подготовката на личен празник за всеки гост - годишнина, рожден ден, фирмено парти или просто за компания, избрала общуването с приятна атмосфера с перфектно обслужване и специалитети, изготвени от отличени готвачи.
Менюто се сменя два пъти в годината, по сезонен принцип - лято и зима, като се използват в най-голяма степен сезонни продукти.
Адресът на новия ресторант Бодега е бул. "Цар Освободител" 8А, срещу Руската църква в центъра на София.