Ул. „Йерусалим“ № 9, сградата на Графикс

Ресторанти БодегаУл. „Йерусалим“ № 9, сградата на Графикс

360 обиколка

Бодега

За ресторанта

Работно време

10:00 - 23:00

Капацитет

Намери ни

  • София Ул. „Йерусалим“ № 9, сградата на Графикс
  • 0898638003